METSÄKAPINA ALKAA 15.9.

249
osallistuu

Suomen metsäteollisuus tarvitsee kiireesti ekologisen jälleenrakennuksen – liity mukaan kapinaan vaatimaan Suomen hallitukselta konkreettisia ja sosiaalisesti oikeudenmukaisia metsätekoja ilmaston, luonnon ja elämän suojelemiseksi.

Jatkuvaan kasvuun ja ylikulutukseen perustuva talousjärjestelmä ja ympäristöpolitiikka ovat tulleet tiensä päähän. Suomessa suurimmat syyt luontokadolle ovat tehometsätalous, liian suuret hakkuumäärät ja liian vähäinen suojelu, mutta hallitus suunnittelee silti hakkuiden kasvattamista ja biomassan polton lisäämistä entisestään. Samaan aikaan, kun ekokriisi kiihtyy, ei hallitus leikkaa ympäristölle ja ilmastolle haitallisista tuista ja verohelpotuksista, vaan esimerkiksi sosiaaliturvasta ja luonnonsuojelun määrärahasta.


Katso alta listaus kaikista tulevista mielenosoituksista ja ilmoittaudu mukaan! Huomaathan, että jokaiseen tapahtumaan ilmoittaudutaan erikseen. Tapahtumissa on monia erilaisia rooleja, joiden kuvaukset löydät tapahtuman omalta ilmoittautumissivulta. Osaan rooleista ei tarvita koulutuksia lainkaan. Mikäli roolissa toimiminen kuitenkin vaatii koulutuksen, ohjataan sinut ilmottautumisen yhteydessä myös koulutukseen.


 

6 Tapahtumaa

Tulevat

Menneet

Kaikki

101 275 + 0

Osallistujaa

9

Roolit

21päivää ilmoittautumisaikaa jäljellä

Hitaat marssit –tahdinmuutos tehometsätaloudelle

09.-22.10.2023 Helsinki
101
osallistuu

Lähde mukaan hitaille marsseille metsien puolesta. Luonnonmetsistä on enää 3 % jäljellä, uusi kansallismaisemamme on avohakkuuaukko, matalaksi hakatuista hiilinieluista sekä petetyistä ilmastolupauksista Suomi saatta joutua maksamaan miljardikorvaukset. Maksimaaliseen sellunkeittoon tähtäävä metsäpolitiikka on ajautunut umpikujaan. Aika hidastaa tahtia! 

26 26 + 0

Osallistujaa

1

Roolit

31päivää ilmoittautumisaikaa jäljellä

Lähiryhmähaaste

19.09.-01.11.2023 Suomi
26
osallistuu

Metsäkapina on muutakin kuin näyttäviä massoja mobilisoivia mielenosoituksia. Tule mukaan osoittamaan, mitä pienet autonomiset ryhmät voivat saada aikaan.

12 0 + 12

Osallistujaa

1

Roolit

21päivää ilmoittautumisaikaa jäljellä

Putkatuki

09.-22.10.2023 Pääkaupunkiseutu
12
osallistuu

Tule putkatueksi Metsäkapinaan!

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa aktiota tai osallistumisajankohtaa? Ei hätää, toiminta ei lopu tähän! Metsäkapina kestää useamman kuukauden ajan. Varmimmin aktioihin ja toimintaan pääset mukaan käymällä Mukaan Elokapinaan –koulutukset.
Ongelmia ilmoittautumisessa? Anna meille palautetta Open In New icon