KAPINOI METSIEN PUOLESTA

447
osallistuu

Ilmoittautuminen Metsäkapinaan on päättynyt.

Suomen metsäteollisuus tarvitsee kiireesti ekologisen jälleenrakennuksen – liity mukaan kapinaan vaatimaan Suomen hallitukselta konkreettisia ja sosiaalisesti oikeudenmukaisia metsätekoja ilmaston, luonnon ja elämän suojelemiseksi.

Jatkuvaan kasvuun ja ylikulutukseen perustuva talousjärjestelmä ja ympäristöpolitiikka ovat tulleet tiensä päähän. Suomessa suurimmat syyt luontokadolle ovat tehometsätalous, liian suuret hakkuumäärät ja liian vähäinen suojelu, mutta hallitus suunnittelee silti hakkuiden kasvattamista ja biomassan polton lisäämistä entisestään. Samaan aikaan, kun ekokriisi kiihtyy, ei hallitus leikkaa ympäristölle ja ilmastolle haitallisista tuista ja verohelpotuksista, vaan esimerkiksi sosiaaliturvasta ja luonnonsuojelun määrärahasta.


Katso alta listaus kaikista tulevista mielenosoituksista ja ilmoittaudu mukaan! Huomaathan, että jokaiseen tapahtumaan ilmoittaudutaan erikseen. Tapahtumissa on monia erilaisia rooleja, joiden kuvaukset löydät tapahtuman omalta ilmoittautumissivulta. Osaan rooleista ei tarvita koulutuksia lainkaan. Mikäli roolissa toimiminen kuitenkin vaatii koulutuksen, ohjataan sinut ilmottautumisen yhteydessä myös koulutukseen.


 

8 Tapahtumaa

Tulevat

Menneet

Kaikki

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa aktiota tai osallistumisajankohtaa? Ei hätää, toiminta ei lopu tähän! Metsäkapina kestää useamman kuukauden ajan. Varmimmin aktioihin ja toimintaan pääset mukaan käymällä Mukaan Elokapinaan –koulutukset.
Ongelmia ilmoittautumisessa? Anna meille palautetta Open In New icon